Ail Oldboys

Postet av Andenes Idrettslag den 13. Feb 2020

Oldboys , hva eller hvem er egentlig det, og passer det for meg eller deg?

I sports-planen vår står det "Old Boys og mosjonsfotball Andenes IL ser det som viktig å ha et tilbud for ”gamle” spillere og for voksne som ikke satser på A-laget. Disse organiserer seg selv og står for egen trening. "

Jeg har lyst å fortelle litt mer. To dager i uke samles en gjeng mennesker som har lyst å spille litt fotball i vennskapelige omgivelser i Norlandiahallen. Flottere treningfasilitet finnes ikke, og her møter både gamle og unge.

Veldig mange av oss ønsker å holde oss i form, men har problemer med treningsformer uten litt fart og action. Andre av oss har lyst å treffe andre mens de trener, og liker den sosiale biten best. Noen har spilt fotball hele livet, mens andre har så vidt vært borti sporten.

 Endel av oss blir kjent med nye mennesker her, fordi de er ny på plassen og andre lærer norsk her, fordi det er her de møter norsktalende.  Nesten alle blir sliten og kjenner på at kroppen virker, og suller seg hjem med et flir rundt munnen i salig treningssrus. 

Mange føler de har vært god, ihvertfall i forhold til sist, og om ikke annet ga de alt idag. også var vi god som et lag, ihvertfall bedre enn Tottenham ,som ser seg slått av United, som igjen sliter med å komme opp på Loverpools`s nivå, men det er jo bare i år, for i år bygger alle nytt lag, utenom Liverpool, selvsagt.

Men også Oldboys bygger lag i år. Vi vil gjerne bli flere, opptakskravene er enkel; Du må kunne klokka sånn at du møter opp når det er trening, også må du klare å finne Norlandiahallen. Vi trener Onsdager 21:00 - 22:30 og Søndager 18:30-20:00 Endres dette så skrives det på facebooksia vår, som er her. Ja sånn går dagan og vi slapp ihvertfall å legge ungene i dag :)Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.